Ochrana osobních údajů

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Lovely Little Shop, provozovatel webových stránek www.lovelylittleshop.cz, si je vědom skutečnosti, že při své činnosti zpracovává informace, které mají charakter osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů. Živnostník Dana Tomová prohlašuje, že si je vědoma důležitosti ochrany takových údajů a dodržování všech zákonných a etických pravidel souvisejících s jejich zpracováním považuje za významnou povinnost vůči svým zákazníkům. Internetový obchod disponuje mnohými operačními funkcemi pro ochranu důvěrných a osobních informací.

Lovelylittleshop.cz při své činnosti neposkytuje ani neprodává osobní informace o svých klientech třetím osobám (vyjímku představují dopravci, kterým jsou osobní údaje předány v minimálním rozsahu, tedy nutné k doručení objednávky), neshromažďuje ani nezpracovává citlivé údaje o registrovaných uživatelích, především osobní údaje o národnostním, rasovém nebo etnickém původu, politických postojích, členství v odborových organizacích, náboženském a filozofickém přesvědčení, trestné činnosti, zdravotním stavu a sexuálním životě.

Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečeny proti zneužití. Kupující má právo ke svým údajům přístup, právo na jejich opravu dle zákonných práv. Osobní údaje je možné na základě písemné žádosti odstranit, stejně tak i úplné smazání registrovaného účtu.

COOKIES

Cookies jsou malé datové soubory, které jsou nezbytné pro správnou funkci stránek, a které proto někdy umísťujeme na váš počítač, tak jako ostatně většina velkých internetových stránek.

Co jsou COOKIES? Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítače nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preference), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Lovelylittleshop.cz využívá cookies:

název vyprší zdroj účel
PoskiSID uzavřením prohlížeče vlastní Slouží pro označení dat uživatele, která se uchovávají na serveru. Jedná se o informaci o přihlášeném uživateli, prokazování přítomnosti člověka (CAPTCHA). Neslouží ke sběru dat o uživateli a není blokována.
eu_cookie_consent po 3 měsících vlastní Slouží k uložení rozhodnutí návštěvníka ohledně ukládání cookies. Neslouží ke sběru dat o uživateli a není blokována.
__ga po 2 letech třetí strana Slouží pro sledování návštěvnosti webu a oblíbených akcí návštevníků. Identifikuje konkrétního návštěvníka.
_dc_gtm_ + kód uzavřením prohlížeče třetí strana Slouží pro sledování návštěvnosti webu a oblíbených akcí návštevníků. Identifikuje konkrétního návštěvníka.
NID po 1,5 letech třetí strana Slouží pro ověření odesílatele formuláře pomocí Google reCAPTCHA. Identifikuje konkrétního návštěvníka.

 

Úprava využívání cookies:

Využívání cookies lze upravit podle toho, jak potřebujete (např. je můžete vymazat). Podrobné informace uvádí stránky aboutcookies.org. Můžete vymazat všechny cookies, které jsou již na vašem počítači a  většina prohlížečů také nabízí možnost zabránit tomu, aby byly cookies na váš počítač ukládány. Pokud však tuto možnost využijete, budete zřejmě muset manuálně upravovat některé preference při každé návštěvě daných stránek a nelze ani vyloučit omezení některých služeb a funkcí stránek.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.